ПВА нитка PB Products PVA String 20 м

PB PRODUCTS

29000

Новий товар

Спеціальний розчинний матеріал, за допомогою якого в коропової риболовлі майструють так звані стрінгери - кілька бойлів насаджують на ПВА-нитку через проміжки від 10мм і кріплять перед закиданням поряд з гачком або просто на ньому. 

More details

В НАЯВНОСТІ

346 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

ПВА нитка PB Products PVA String 20 м


ПВА-нитка PB Products PVA String ПВА- спеціальний витратний матеріал, за допомогою якого в коропової риболовлі майструють так звані стрінгери - кілька бойлів насаджують на ПВА-нитку через проміжки від 10мм і кріплять перед закиданням поруч з гачком або просто на ньому. Після закидання насадка виявляється в оточенні кількох бойлів, закріплених на стрінгери. Через деякий час нитка розчиняється і виникає приваблива презентація оснастки з насадкою та підгодовуванням.


Крім того, ПВА-нитка може використовуватися при короткочасній фіксації елементів монтажу для запобігання заплутування під час закидання. Плетена структура PB Products PVA String сприяє її міцності, яка необхідна при енергійних закиданнях на далекі дистанції. Багато сучасних рибалок усвідомлено прагнуть мати постійно у своєму арсеналі ПВА-нитку, і PB Products PVA String стане хорошим вибором, як для вмілих, так і для початківців.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
Длина20 м
ВИРОБНИКPB Products