Набір пробкових паличок 8шт. CZ Cork sticks Ø 6 мм

CARP ZOOM

CZ0243

Новий товар

  • Палички Ø 6 мм - 8 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

287 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Набір пробкових паличок 8 шт. CZ Cork sticks Ø 6 мм

Призначені вставки в тигрових горіхах, бойли та інші насадки для балансування плавучості.

  • Палички Ø 6 мм - 8 шт

Коркові палички CORK STICKS служать для вставки їх у бойли або тигрові горішки, що застосовуються для лову коропа. За рахунок використання цих кіркових паличок вдається змінити певною мірою плавучість бойла і тигрових горішків і отримати необхідний баланс оснастки. За допомогою кіркових паличок можна з'єднати два тигрові горіхи, без використання волосся.


Корок, що застосовується в цих паличках, не має ніякого запаху ні смаку, тому не викликає у коропа будь-якої небезпеки. Корок легко ріжеться, не кришиться під час різання. При необхідності можна суттєво змінити ступінь плавучості приманок, коли ви їх впресовує в кіркову паличку. Відмінно підходять для таких оснасток як Chod та Hinged Stiff Rigs. Невеликі обрізані ділянки пробкової палички також є чудовою альтернативою пені Zig Rig Foam, для використання як приманка на зиг риги, оскільки пробка зберігає свою плавучість протягом невизначеного часу.


Так само палички можна дипувати в натуральних атрактантах і підсолоджувачах, якщо ви хочете, щоб ваші принади були унікальними. 10 паличок в упаковці. Розмір кожної палички: діаметр 6 мм та довжина 50мм. Виготовлені із високоякісної португальської пробки. Для