Фідерний монтаж Ранінг ріг Running Rig з відведенням скруткою, 1 шт

FISHING FACTOR

2012-0

Новий товар

Цей монтаж можна назвати універсальним, так як його можна використовувати на стоячій водоймі і на течії, на твердому і м'якому дні, по теплій і по холодній воді, а разом з цим ранніг риг вважається одним з найчутливіших фідерних оснасток

More details

В НАЯВНОСТІ

32 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Фідерний монтаж Ранінг ріг Running Rig з відведенням скруткою, 1 шт

Щодо оснастки раннінг ріг (деякі називають її ін-лайн) рибалки розділилися на два табори. Одні вважають її найкращим варіантом монтажу, інші ж - що ця оснастка придумана для спортсменів і використовувати її в аматорському лові не доцільно.

У будь-якому випадку цей монтаж можна назвати універсальним, так як його можна використовувати на стоячій водоймі і на течії, на твердому і м'якому дні, по теплій і холодній воді, а разом з цим ранніг риг вважається одним з найчутливіших оснасток фідерів.

До недоліків монтажу найчастіше відносять два моменти:

  1. Найчастіше плутається у порівнянні з патерностером та асиметричною пелею.
  2. Відсутня здатність самозасічки.

У нашому варіанті монтажу раннінг риг ми постаралися невілювати ці недоліки. Більш жорстке відведення – скручування мінімізуватиме перехльости.

Додатковий зворотний стопор дозволить налаштувати довжину вільного ходу годівниці та домогтися самозасічки у випадках, коли це необхідно.

Даний монтаж забезпечений петлею під повідець на відводі зі скручування, стопором-відбійником, надійною застібкою з вертлюгом для кріплення годівниці, додатковим зворотним стопором, для регулювання довжини вільного ходу та петлею для кріплення основної волосіні. Оснащення не комплектується годівницею та повідцем. Їх рибалок підбирає самостійно виходячи з умов лову.