Набір для монтажу зіг ріг W4C ZIG RIG SET

WORLD4CARP

w440

Новий товар

  • Піна: 3 шт. по 7 см (жовта, червона, чорна)
  • Адаптер: 6 шт (жовтий, червоний, чорний)
  • Інструмент для монтажу: 1 шт

More details

В НАЯВНОСТІ

197 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Набір для монтажу зиг ріг W4C ZIG RIG SET

Набір, який містить все необхідне для оснащення зиг риг (ZIG RIG)

  • Піна: 3 шт. по 7 см (жовта, червона, чорна)
  • Адаптер: 6 шт (жовтий, червоний , чорний)
  • Інструмент для монтажу: 1 шт



1.  Піна для зиг риг (foam zig rig). 3 відрізи по 7 см кожен оптимальних кольорів - жовтий, червоний, чорний

2.  Адаптер для зиг риг (aligner zig rig) : 6 шт (жовтий, червоний, чорний)

Серед рибалок по простому адаптер називають ледарем. Вони оснащені зручними петлями для фіксації пінки. За своєю формою адаптери із вставленою пінкою імітує форму комахи з тонким вигнутим тілом та великою головкою, що приваблює рибу. Вигнута форма хвоста ледаря в поєднанні з петлею покращує зачепність гачка.

Застосовуючи різнокольорові ледарки та пінки для зграйга можна створювати помітні та візуально привабливі приманки для коропа та амура.

Для збільшення привабливості готового монтажу зиг риг, пінку можна просочити у ліквіді або дипі для насадок.


3.  Інструмент для зіг риг (zig rig foam applicator)  Аплікатор призначений для монтування піни зиг риг в адаптер (ледар)

Інструмент для зіг ріг (zig rig foam applicator)




zig rig короповий монтаж


СХЕМА МОНТАЖ ЗІГ РІГ ZIG RIG






Піна зиг ріг zig rig foam Адаптер для зиг ріг

Зіг риг (Zig-rig)  – це простий спосіб подачі нерухомої плаваючої насадки на будь-якій глибині, яка вам необхідна в товщі води, використовуючи або довгий повідець, що відходить прямо від грузила, або використовуючи  зиг риг  із змінною довжиною, який дозволяє вам встановлювати глибину, потрібну вам, при цьому не перев'язуючи всю оснастку.

Зиг риг використовується для того, щоб зловити коропа, що годується в різних шарах води, або просто плаває по водоймі або відпочиває на дні, загалом, що знаходиться де завгодно, від декількох мм від дна і до самої поверхні.

Короп проводить набагато більше часу, перебуваючи в середніх шарах води, ніж багато хто може собі уявити (або повірити). Тому Зіг Ріг може бути надефективним щоразу, коли ви виїжджаєте на рибалку. Особливо ефективний Зіг Риг за високого атмосферного тиску. Так, ми всі знаємо, що високий тиск впливає на поведінку коропа негативно і часто робимо на це знижки після невдалих рибалок. Це не правда. Короп їсть завжди (за винятком хіба що землетрусів та інших форсмажорних речей). Варто врахувати, що високий тиск часто переважає над низьким.