Вольфрамова паста W4C TUNGSTEN PUTTY 20 г

WORLD4CARP

Новий товар

М'яка свинцева паста W4C TUNGSTENN PUTTY також належить до таких аксесуарів. Основна сфера її застосування, це обтяження повідців, лісок та різних елементів оснащення. Також може використовуватись для обтяження плаваючої наживки.

More details

В НАЯВНОСТІ

147 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Вольфрамова паста W4C TUNGSTEN PUTTY 20 г


Арсенал сучасного короп'ятника складається з безлічі допоміжних аксесуарів, що використовуються для монтажу найрізноманітніших оснасток. Але всіх їх поєднує одна головна мета – зробити оснащення менш помітним для обережної риби та покращити презентацію приманки.  М'яка свинцева паста W4C TUNGSTEN PUTTY  також належить до таких аксесуарів. Основна сфера її застосування, це обтяження повідців, лісок та різних елементів оснащення. Також може використовуватися для обтяження плаваючої наживки. Невелика ціна та простота у використанні доповнюють позитивні характеристики Tungsten Putty. 

  • Тип: свинцева паста
  • Вага (грам.): 20
  • Колір: темно-зелений/коричневий


Додаткове відвантаження повідців для коропової риболовлі за допомогою м'якого свинцю набагато зручніше за кріплення тих же дробинок. Його легко зняти при необхідності, можна акуратно обліпити необхідний вертлюг або кільце, при цьому додавши одразу впевнене відвантаження, яке при цьому зовсім не травмуватиме м'який матеріал, що незмінно відбувається при затисканні дробинки. Новий «м'який свинець» є абсолютно новою за консистенцією та функціоналом вольфрамову пасту, яка дуже нам сподобалася.


Еластичність


Паста дуже добре ліпиться, не розривається в непотрібний момент і є пружною тягучою масою, з якою дуже зручно працювати руками. Це є важливим фактором, коли потрібно зробити збалансувати плаваючий бойл, щоб він застиг у воді на потрібній висоті, так зване, критично збалансоване оснащення. Дуже зручно додавати або відривати зайві шматки пасти, регулюючи плавучість.

Липкість


Прекрасно фіксується на поверхні повідкового матеріалу, його вузлах, вертлюгах, обтискних трубках, будь-яких дрібних аксесуарах. Його можна віднести до матеріалів підвищеної липкості, але після притискання він залишається на снасті, а не липне до рук. Якщо ви любите використовувати свинець - вам точно до вподоби структура цієї вольфрамової пасти.


М'який свинець, але без свинцю


Так, ви не дочули, це саме «м'який свинець», який зовсім не має у своєму складі свинцю, адже паста складається з вольфраму. Всі ми знаємо про прекрасні показники аксесуарів, обтяжених вольфрамом, наскільки краще вони тонуть і саме з вольфраму вирішили зробити пасту, яка з успіхом замінить будь-який свинець. І не отруюватиме водойми, оскільки свинець є дуже токсичним для навколишнього середовища. Плюс до цього, вольфрам важчий за свинець, що підвищує ефективність пасти.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВидЭлементы монтажа
СезонВсе сезоны
Колірзелёный, коричневый
ПризначенняДля лову мирної риби
Кількість в упаковці1 шт
ТИПРазное
Основной материалвольфрам
СпеціалізаціяУніверсальна
ОсобливостіТонущие
ВАГА20 г
КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН14 днів
ВИРОБНИКWorld4Carp