Бойли плаваючі Dynamite Baits Two Tone Fluro Tutti Frutti & Pineapple Pop-Ups

DYNAMITE BAITS

Новий товар

  • Смак:  Tutti Frutti & Pineapple 
  • Розмір: 15 мм

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 15.0 мм

540 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли плаваючі Dynamite Baits Two Tone Fluro Tutti Frutti & Pineapple Pop-Ups

Характеристики:

  • Tutti Frutti & Pineapple ( Тутті Фрутті -  Ананас ).
  • Добре підходить для монтажів: "сніговик", chod rigs, також чудово працює як класичний плаваючий бойл.
  • Час роботи бойлів у воді – 24 години.
  • Розмір бойлів: від 15 до 20 мм.



POP-UP - ультра-плавуча суміш, яка, завдяки вдосконаленій структурі, протягом доби утримується над поверхнею водоймища і продовжує випромінювати аромат, що приваблює рибу з усіх кінців водойми.

Для виготовлення Pop-Up використовуються високоякісні натуральні продукти, барвники та ароматизатори. Тривале застосування приманки Pop-Up позитивно впливає на ріст риби, але не шкодить ареалу водойми.


 
FLURO POP-UP RANGE – серія унікальних приманок. Потужна комбінація аромату та дуже яскравого флюоресцентного кольору гарантовано приваблюють коропа. Ці плаваючі бойли – просто найкраще на ринку! Флуоресцентні плаваючі бойли поєднують у собі найкращу технологію виготовлення приманки Fluro hookbait та різноманітні перевірені аромати, супер-яскраві флуоресцентні кольори. Яскравий колір у поєднанні з фантастичним ароматом роблять ці бойли просто чарівними для коропа.



DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.