Бойли КАЛЬМАР•КЛЮКВА прикормочні розчинні Grandcarp серія TACTIC, 1 кг

GRANDCARP

Новий товар

Бойли підгодівельні розчинні Grandcarp КАЛЬМАР•КЛЮКВА серія TACTIC, 1 кг.  Довгорозчинні насадкові бойли є одним із наших know how. Ці бойли відмінно підходять для трофейного лову, особливо у водоймах, де водиться багато дрібної та небажаної риби.

More details

В НАЛИЧИИ

  • 20,0 мм

360 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли підгодівельні розчинні Grandcarp КАЛЬМАР•КЛЮКВА серія TACTIC, 1 кг

  • Діаметр: 16/20 мм.
  • Смак:  Кальмар Журавлина
  • Упаковка: 1 кг.

Ці бойли мають як високу атрактивність, так і досить велику поживну цінність, що дозволяє використовувати їх не тільки на коротких рибалках, а й на риболовних сесіях тривалістю до трьох-чотирьох діб і навіть на спортивних турнірах, де змагаються не тільки спортсмени, але й використовувані ними корми.

За рахунок того, що у складі бойлів є велика кількість сильних смакових і запахових привабників різної хімічної природи та стимуляторів апетиту, вони показують стабільні результати, які слабко залежать від умов лову, що склалися зараз і в даному місці.

Завдяки включенню до їх складу спеціального комплексу ферментів наші підгодівельні бойли швидко перетравлюються, що допомагає уникнути ризику перегодувати рибу. Розчинні бойли дають рибалці велику перевагу на початковому етапі залучення риби в зону лову. Вони майже відразу починають виділяти які у них привабники. Відокремлюються від розчинних бойлів дрібні частинки з різною плавучістю служать додатковим візуальним привабником, що допомагає рибі максимально швидко виявити підгодовування.

Для забезпечення максимальної дальності закидання наших підгодівельних бойлів за допомогою трубки-кобри до їх складу включено спеціальний обтяжувач.

Склад наших розчинних підживлювальних бойлів повністю пов'язаний із складом решти продуктів відповідної лінійки (іншими видами бойлів, рідинами, сухими сумішами). Без перебільшення можна сказати, що в межах однієї лінійки продукти взаємопов'язані та доповнюють один одного як звуки одного акорду. Для підвищення ефективності роботи бойлів ми рекомендуємо використовувати їх разом з іншими продуктами відповідної лінійки.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіПылящие
СМАККальмар и Клюква
Розміри20 и 24 мм
Вес упаковки1000 г