Коропова котушка Shimano Ultegra CI4+ 14000 XSC

SHIMANO

Новий товар

Коропова котушка Shimano Ultegra CI4+ 14000 XSC  - високотехнологічна безінерційна коропова котушка. Має  неймовірно плавний хід, легкість та вражаючу потужність, яку Ви відчуваєте відразу і хочете користуватися котушкою знову і знову.

More details

В НАЯВНОСТІ

  • 14000

15 533 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Коропова котушка Shimano Ultegra CI4+ 14000 XSC

CI4+ — цей матеріал у 2,5 рази жорсткіший за звичайний CI4. Жорсткий корпус знижує знос внутрішніх деталей. Еволюція оригінального матеріалу CI4 забезпечує на 50% більше жорсткості, що дозволяє створювати котушки з меншим відхиленням. Новий ротор CI4+ забезпечує відмінне співвідношення розмір/вага. Цей же матеріал використовується в роторі Magnumlite для зниження ваги, забезпечуючи легке та плавне обертання без втрати міцності, необхідної для запобігання деформації ротора при підвищених навантаженнях.

Використання Ci4 веде до значної економії ваги у компактному корпусі котушки Ultegra, що полегшує вудлищу досягнення більшої швидкості при далекому закиданні. Для покращення показників закидання Ultegra використовує шпулю AR-C, з механізмом Hi-SpeedDrag.

Технологія X-SHIP - для отримання плавності ходу котушки при максимальних навантаженнях збільшений діаметр головної шестерні, який тепер передає більше потужності на робочі шестерні, також щоб мінімізувати можливі вібрації, механізм підтримується 5-ма нержавіючими корінними SA-RB підшипниками + 1 роликовим.

Технологія X-Protect від Shimano гарантує захист внутрішніх частин котушки від попадання води та бруду. Технологія GFreeBody у поєднанні з ParallelBody допоможе рибалці досягти далекого і точного кидка.

GFREEBODY - усунення центру мас котушки ближче до вудлища було досягнуто за допомогою зміщення механізму лісоукладки вгору на 19 мм. Зміщуючи центр мас ближче до руки рибалки, технологія GFREEBODY підвищує якість закидання, одночасно знижуючи навантаження на руки рибалки.

HAGANEGEAR - високоміцний привід із холоднокованого алюмінію.
Привід Hagane вироблений за технологією холодного кування Shimano і не потребує додаткової обробки. Це забезпечує плавність роботи, міцність та легкість конструкції.
Компанія Shimano, шляхом застосування найсучасніших технологій, створює в котушках неймовірно плавний хід, легкість та вражаючу потужність, яку Ви відчуваєте відразу і хочете користуватися котушкою знову та знову. Поверхня провідної шестерні розраховується в найдрібніших деталях за спеціальною програмою 3D-дизайну, а потім формується за технологією холодного кування Shimano. Сила та влада кованого металу продовжує представляти основну концепцію котушок Shimano.

AeroWrapII - підвищивши ефективність внутрішнього тертя, Shimano наблизило укладання волосіні до досконалості. Близькі паралельні витки в комбінації з 2-х швидкісною системою коливання шпулі гарантують більш точний і далекий закид приманки.

 

Характеристики:

  • Матеріал: CI4+.
  • Матеріал шпулі: Coldforgedaluminium.
  • Водонепроникність.
  • Підшипники: 5+1.
  • Додаткова шпуля у комплекті.
  • Ручка: Single Machined Aluminium.
  • Передатне число: 4.3:1.
  • Максимальне навантаження: 20 кг.
  • Лісоємність (мм – м): 0.35-550/0.40-400/0.45-300.
  • Вага: 540 р.
  • Довжина волосіні за оберт ручки: 103 см.