Ліквід Dynamite Baits Source Liquid Attractant 0.5 л

DYNAMITE BAITS

DY122

Новий товар

  • Смак:  Source
  • Упаковка: 0.5 л

More details

В НАЯВНОСТІ

795 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Ліквід Dynamite Baits Source Liquid Attractant 0.5 л


Ліквід Dynamite Baits Source Liquid Attractant 0.5 л


THE SOURCE  - серія приманок із суміші 100%-их природних компонентів. Виготовлена ​​на основі пташиного корму та рибного борошна. Продукція серії відрізняється високим вмістом протеїну, а також секретних компонентів, що надають унікального аромату та смакових якостей. Має унікальну текстуру, отриману додаванням до складу меленої яєчної шкаралупи. Містить всі необхідні інгредієнти для залучення коропа. Чудово збуджує апетит. Перебуваючи у воді довгий час свої зберігає свої властивості і залишається привабливою для риби. Ця серія чудово зарекомендували себе серед професіоналів та любителів коропового лову.
Варіанти використання атрактанту нескінченні, він чудово підходить для замішування донного підгодовування, замочування пелетса, надання смаку пелетсу ​​та бойлам, замішування стік або спід-міксу. 
 

особливості:

  • The Source Liquid Attractant - оригінальний атрактант, який так подобається коропу. Ідеально підходить для змішування з усіма принадами цієї серії. Посилює ефект приманювання.
  • Розчиняє ПВА
  • Об'єм: 0,5 л


 
DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропового харчування та насадок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer