Готовий флюорокарбоновий повідець з м'яким волосом для поп ап W4C FLUOROCARBON POP UP HAIR RIG, гачок WIDE GAPE

WORLD4CARP

Новий товар

Комбінований готовий повідець, що вдало поєднує в собі всі переваги флюорокарбону та монтажу Pop Up Hair Rig (волосся для поп ап).

Він дозволяє повністю використовувати всі переваги флюорокарбону (жорсткість, невидимість і т.д.) і при цьому презентувати насадку максимально природно, за рахунок рухливості у воді

More details

В НАЯВНОСТІ

  • № 6
  • № 8

45 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Готовий флюорокарбоновий повідець з м'яким волоссям W4C FLUOROCARBON POP UP HAIR RIG, крючок WIDE GAPE

  • Набір: 1 шт.
  • Крючок: Вайд гейп (Wide Gape)
  • Розмір крюка: 6 / 8

Комбінований готовий повідець, що вдало поєднує в собі всі переваги флюорокарбону та монтажу  Pop Up Hair Rig (волосся для поп ап).

Даний вид комбінованих повідців з кожним роком стає все більш популярним не тільки в спорті, але і в аматорському лові з використанням плаваючих бойлів

Він дозволяє повністю використовувати всі переваги флюорокарбону (жорсткість, невидимість і т.д.) і при цьому презентувати насадку максимально природно, за рахунок рухливості у воді


ОСОБЛИВОСТІ:

Повідець абсолютно не видно для риби.
Повідець ніколи не плутається, незалежно від способів і технік закидання оснастки.

Довжина повідця становить 16 см. разом з гачком, що є найпоширенішою довжиною в короповому лові. При виготовленні повідця використовується м'який матеріал, що тоне, без оплетки тестом 25 lb в камуфляжному кольорі.


При виготовленні даного повідця застосовується тефлоновий  короповий гачок форми Вайд Гейп (Wide Gape).  Форма гачка характеризується коротким цівкою і широким загином, що робить його надійним гачком при лові білого амура.


Коли рибалки почали використовувати цей гачок спеціально для амура, вони відразу помітили, що Вайд Гейп дає мінімальну кількість сходів як амура, так і коропа. Так цей гак став вважатися класикою в карпфішингу за високий рівень засікання і контролю над рибою в процесі виведення.


Для швидкої зміни повідця у цій моделі готового повідця  застосовується силіконовий хвостовик темно-зеленого кольору.  Хвостовик надійно фіксує повідець на вертлюзі і за рахунок своєї пружності запобігає заплутуванню повідця про монтаж при закиданні. Довжина хвостовика – 40 мм.