Повідковий матеріал Gardner SLY SKIN

GARDNER

Новий товар

Поводковый материал Gardner SLY SKIN - полужесткий поводковый материал с покрытием. Быстротонущий, износоустойчивый. Оптимальный вариант для оснащения такого монтажа как «вертолет». Внешняя оболочка, при необходимости, легко снимается.

  • Длина: 20 м.
  • Тест: 25 lb

More details

В НАЯВНОСТІ

393 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Повідковий матеріал Gardner SLY SKIN

Нове покоління дуже гнучких, надміцних та зносостійких повідкових матеріалів. Це напрочуд універсальний повідковий матеріал, який спрацьовує з безліччю приманок і оснасток, починаючи від мікро бойлів і горіхових приманок і закінчуючи складнішими монтажами, такими як snowman і greedy pig. Sly Skin виявив себе найкращим чином під час тестів компанії Gardner, що тривали протягом трьох років. Sly Skin швидко став улюбленим у найвимогливіших рибалок, які шукали для складових оснасток найкращий повідковий матеріал, який тільки можна знайти.

Внутрішній шнур - 100% Dyneema середньої щільності плетіння.

Знімне, напівжорстке та еластичне зовнішнє покриття легко у використанні. Легко знімається та зав'язується у вузол, зберігаючи необхідну міцність та жорсткість, що запобігає заплутуванню та утворенню вузлів на оснащенні. При затягуванні вузла не лопається і ламається.

Після трьох напружених років розробок, компанії Gardner вдалося домогтися того, що повідкові матеріали з нової лінійки Skin мають виняткову міцність і довговічність, при цьому зберігаючи мінімальний діаметр, необхідний для першокласних оснасток.

АртикулКолірТестДовжина, м.
XSLY25Gкамуфляжний зелений25 lb (11.3 kg)20
XSLY25Bкамуфляжний коричневий



Videos(1)