Готова суміш для підгодівлі Dynamite Baits Robin Red Groundbait 0,9kg

DYNAMITE BAITS

DY108

Новий товар

  • Смак: Robin Red
  • Об'єм: 0,9 кг

More details

В НАЯВНОСТІ

440 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Готова суміш для підгодівлі Dynamite Baits Robin Red Groundbait 0,9kg

  • Смак:  Robin Red
  • Об'єм: 0,9 кг

Універсальне та важке підгодовування найбільшого у світі виробника приманок для коропового лову - англійської компанії "Dynamite Baits" (Динаміт Бейтс). Містить велику кількість білка та олії. Містить оригінальний атрактант "Robin Red" та подрібнені гранули. Відмінно підходить для фідерного лову. Може застосовуватися для використання в різних сподових сумішах, з PVA-матеріалами і як добавка в різні суміші підгодівлі. Відмінно приваблює коропа та ляща. Постачається у герметичних поліетиленових пакетах по 900 грам.

особливості:


Robin Red складається з легких дрібних частинок, які добре плавають у товщі води та розчиняються з різною швидкістю, затуманюючи воду та залучаючи рибу. У складі цієї добавки також є частинки цукру, що тонуть, з мінералами і вітамінами, які можуть насичувати донний осад. Robin Red активно діє як у теплій, так і в холодній воді, саме тому він такий популярний у коропової риболовлі.
Упаковка із застібкою дозволить зберегти Вашу підгодовування свіжою надовго.

 
DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer

Videos(1)