Метод мікс Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1,8 кг

DYNAMITE BAITS

DY109

Новий товар

  • Смак: Robin Red.
  • Об'єм 1 кг
  • Не розчиняє ПВА матеріали

More details

В НАЯВНОСТІ

657 грн

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Метод мікс Dynamite Baits Robin Red Method Mix 1,8 кг

Новинка 2023 року Dynamite Baits Robin Red Method Mix - яскрава пряна суміш із фірмовим природним червоним кольором. Можливо, одна з найпопулярніших добавок для вилову коропа від оригінального виробника цього рецепту компанії Haiths. Дане підгодовування насичене якісними протеїнами та атрактантами. Суміш для лову Method відрізняється дрібним помолом, вона легко змішується та добре тримається на вашій годівниці. Швидко розчиняється при контакті з водою, дуже активна суміш, ідеально підходить для швидкої фідерної риболовлі.

  • Фасування: пакет 1,8 кг.


 

Robin Red – одна з найзнаменитіших добавок. Її використовують у бойлах та інших наживках по всьому світу. Але чому саме її? До складу добавки входить багато різновидів солодкого перцю, паприки та інших споріднених спецій. А якщо точніше, то олеосмоли паприки та перцю чилі творять дива у поєднанні з іншими складовими, у тому числі каротиноїдами з насіння та потужними стимулюючими маслами.

Robin Red складається з легких дрібних частинок, які добре плавають у товщі води та розчиняються з різною швидкістю, затуманюючи воду та залучаючи рибу. У складі цієї добавки також є частинки цукру, що тонуть, з мінералами і вітамінами, які можуть насичувати донний осад. Robin Red активно діє як у теплій, так і в холодній воді, саме тому він такий популярний у коропової риболовлі.