Гвинт фіксатор для насадок з кільцем W4C BAIT SCREW WITH RING 10 ШТ

WORLD4CARP

w4027

Новий товар

Формовані прозорі пластикові гвинти для приманки мають вуха, які легко закручуються, і велику глибину різьблення, що гарантує, що всі приманки, окрім найм’якших, залишатимуться надійно прикріпленими до вашого оснащення навіть під час потужного закидання

More details

В НАЯВНОСТІ

81 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Гвинт фіксатор для насадок з кільцем W4C BAIT SCREW WITH RING 10 ШТ

Гвинт фіксатор для насадок з кільцем W4C BAIT SCREW WITH RINGзабезпечує всю зручність і простоту шурупа з приманкою з чудовими обертальними властивостями надзвичайно гладких шарнірів з мікрокільце з чорного нікелю.

Формовані прозорі пластикові гвинти для приманки мають вуха, які легко закручуються, і велику глибину різьблення, що гарантує, що всі приманки, окрім найм’якших, залишатимуться надійно прикріпленими до вашого оснащення навіть під час потужного закидання.

Цей гвинт можна використовувати в великої кількості коропових оснасток. Він може бути встановлений безпосередньо на гачку, затиснутого між стопорами, як у випадку з 360° та Spinner Rig, або можна встановити на монтажі «D-Rig», а також «Chod Rіg».

Здатність цих поворотних гвинтів обертатися вільно та незалежно від гака має вирішальне значення для правильної роботи вибраного вами монтажу.

Поворотні гвинти виготовлені з високою точністю, міцні, надійні та мають шовковисто-гладке покриття з чорного нікелю.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ВидЭлементы монтажа
КолірПрозорий
ПризначенняКороповий лов
Кількість в упаковці10 шт
ТИПРазное
СпеціалізаціяКороп
КРАЇНА ВИРОБНИККитай
СТАННове
ГАРАНТІЙНИЙ ТЕРМІН14 днів
ВИРОБНИКWorld4Carp