Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Hot Fish & GLM, Ø20 мм

DYNAMITE BAITS

DY1580

Новий товар

  • Бойли мають особливий аромат риби, часнику, крові та спецій.
  • Час роботи у воді: до 48 годин.
  • Діаметр: 20 мм.

More details

Товара немає в наявності

447 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли насадочні Dynamite Baits Hard Hook Baits Hot Fish & GLM, 20 мм

тверді насадкові бойли, які були розроблені для лову на довгих сесіях. Така приманка залишається активною на волосяному монтажі до 48 годин! І вам не потрібно додатково сушити бойли, щоб зробити їх твердішими.

При цьому структура бойлів залишилася досить м'якою, щоб проколоти їх монтажною голкою без просвердлювання. Така приманка актуальна у водоймах з великою кількістю раків, які можуть пошкодити приманку або у водоймищах, де основною їжею для коропа є твердий корм, наприклад, черепашка.

 

Характеристики:

Hot Fish & GLM - лінійка на основі унікального рибного борошна з додаванням новозеландських зелених мідій GLM (Green Lipped Mussel), добавки Haiths Robin Red, борошна тунця та суміші натуральних спецій із порошком часнику. Рецептура бойлів розроблена та випробувана спільно з екс-чемпіоном світу з коропової ловлі Еміром Каро. Мають тверду структуру, сильний пряний рибний аромат та темний природний зелений колір.

 

 

DYNAMITE BAITS  – найбільший Європейський виробник коропових приманок. Компанія виробляє підгодовування для коропа, бойли для коропа, бетаїн для риболовлі та рідкі атрактанти. У розробці рецептів підгодовування для коропа беруть участь такі знамениті рибалки як Mick Brown, Terry Hearn та Steve Ringer.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуВеликобританія
Країна-виробник товаруВеликобританія
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
ДІАМЕТР20 мм
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАКHot Fish & GLM