Снасть для лову товстолоба ВБИВЦЯ ТОВСТОЛОБА

WORLD4CARP

PSST-001

Новий товар

Снасть для ловли толстолоба "УБИЙЦА ТОЛСТОЛОБА". Эта снасть на толстолоба полностью готова к использованию. Всего лишь стоит наполнить кормушку, надеть пенопластовые шарики на крючки и произвести заброс в точку ловли.

More details

В НАЯВНОСТІ

32 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Снасть для лову товстолоба "ВБИВЦЯ ТОВСТОЛОБА"

Комплектація:

  • 2 гачки
  • пружина+рамка-метал
  • поплавець (пінопласт, пластик) 50 гр, висота 25 см
  • упаковка блістер


Ця снасть на товстолоба повністю готова до використання. Лише варто наповнити годівницю, надіти пінопластові кульки на гачки і зробити закидання в точку лову.

Снасть для ловли толстолоба УБИЙЦА ТОЛСТОЛОБА




Ця конструкція снасті має на увазі справді результативний лов товстолобика, так як ця риба не донна, а мешкає в середні товщі води, і харчується вона різною рослинністю. Приваблює її каламут, яку створює підгодовування-гейзер. Годівницю можна зняти і надіти барило "ТЕХНОПЛАНКТОН". Це проста засушена спресована підгодовування, яка має різний склад інгредієнтів та ароматизаторів.

Лов товстолоба - процес захоплюючий. Для його лову використовують закидушку, фідер, коропові вудилища з гарною вантажопідйомністю. Місце частіше загодовують розвареним горохом. Привада буде ефективною, якщо готувати цю бобову культуру до повного розварювання. Товстолоб - зграйна риба, що харчується мікроскопічними водоростями - ФІТОПЛАНКТОН.

Як готувати снасть на товстолоба

Насадку необхідно подавати так, щоб вона плавала безпосередньо біля поверхні водойми. Для цього рибалки використовують водоналивні кульки або поплавці, повідець із малопомітної волосіні, довжиною до 1,5 м.

Коли ловлять товстолоба

Ловиться товстолоба з кінця травня по вересень. Найкраще клювання з середини червня і до кінця липня. Вночі ця риба клює рідко. Починає вона неохоче клювати з 6 ранку, а з 8 до 12 години потрібно не забувати послаблювати котушковий фрикціон. Поступово клювання згасає і до кінця дня.

Статегія лову товстолоба

Ловити найкраще у водоймах з малою кількістю рослинності, де є нестача кормової бази; з кам'янистим, піщаним чи глиняним дном; глибиною трохи більше 4 м; із зустрічним вітром. Приманка в пружині в снасті на товстолоба має бути без дефектів, а повідець і гачок дуже тонкими і міцними. Багато рибалок знають, що в штиль ця риба не клює, а снасті на товстолоба потрібно закидати завжди в одну точку. Приманку у пружині змінюють у міру її розчинення. При закиданні не можна волочити приманку по дну або підтягувати її. «Хмара» від пружини має залишатися над нею.