Бойли КРЕВЕТКА•СПЕЦІЇ прикормочні варені Grandcarp серія TACTIC Ø20 мм, 1 кг

GRANDCARP

BFC082

Новий товар

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Креветка-Спеції
  • Упаковка: 1 кг.

More details

В НАЯВНОСТІ

390 грн

способы оплаты
способы оплаты

СПЛАТА 

Накладений платіж

На розрахунковий рахунок

 

ДОСТАВКА

Нова пошта

Укрпошта

 

ПОВЕРНЕННЯ/ОБМІН

14 днів після отримання

ОПИС

Бойли прикормочні варені Grandcarp КРЕВЕТКА•СПЕЦІЇ серія TACTIC Ø20 мм, 1 кг

  • Діаметр: 20 мм.
  • Смак: Креветка-Спеції
  • Упаковка: 1 кг.

Ці бойли мають як високу атрактивність, так і досить велику поживну цінність, що дозволяє використовувати їх не тільки на коротких рибалках, а й на риболовних сесіях тривалістю до трьох-чотирьох діб і навіть на спортивних турнірах, де змагаються не тільки спортсмени, але й використовувані ними корми.

За рахунок того, що у складі бойлів є велика кількість сильних смакових і запахових привабників різної хімічної природи та стимуляторів апетиту, вони показують стабільні результати, які слабко залежать від умов лову, що склалися зараз і в даному місці.

Завдяки включенню до їх складу спеціального комплексу ферментів наші підгодівельні бойли швидко перетравлюються, що допомагає уникнути ризику перегодувати рибу.

Класичні підгодівельні бойли, будучи закинутими у водойму, починають активно «пити» воду, розм'якшуються і довго виділяють залучачі, що містяться в них, тому вони є незамінним засобом для утримання риби в зоні лову протягом тривалого часу.

Склад наших класичних підгодівельних бойлів повністю пов'язаний зі складом інших продуктів відповідної лінійки (іншими видами бойлів, рідинами, сухими сумішами), завдяки чому ці продукти доповнюють один одного, і виникає синергетичний ефект їх роботи.

Для забезпечення максимальної дальності закидання наших підгодівельних бойлів за допомогою трубки-кобри до їх складу включено спеціальний обтяжувач.

Для підвищення ефективності роботи бойлів ми рекомендуємо використовувати їх разом з іншими продуктами відповідної лінійки.


ХАРАКТЕРИСТИКИ

Країна реєстрації брендуУкраїна
Країна-виробник товаруУкраїна
ПризначенняКороповий лов
ТИПБойли
СпеціалізаціяКороп
ОсобливостіВареные
СМАККреветка и Специи
Розміри20 мм
Вес упаковки1000 г